top of page
IMG_46122.jpg
Bricolart_vormen_apart_6.png

over

Bricolart_web_zwart.png

bricol'art bouwt een plaats waar creatieve ontwikkeling en creatieve uitdrukking centraal staat. Daar waar kinderen, jongeren en volwassenen veelal worden aangesproken op hun verbale en fysieke vermogens, zoomen wij in op hun non-verbale creatieve mogelijkheden om uitdrukking te geven aan hun ideeën- en gevoelswereld. 

IMG_4612kopie.jpg

MIEKE WINTERS

is beeldend kunstenaar. In haar praktijk gaat ze op zoek naar intimiteit, tactiliteit, humaniteit en emotionele behoeftes. Deze zet ze om in levensgrote sculpturen waarin ze verschillende materialen combineert. Haar eigen werk ziet ze als een familie. Ze werkt graag met haar handen en met mensen. Groepsdynamica en kunstcreatie met elkaar verbinden is helemaal haar ding.

ANGIE MADALIJNS

is muzikante. Angie bespeelt saxofoon, piano, contrabas, gitaar, dwarsfluit, klarinet, drum,...

Samen bouwen en op een creatieve manier verbinding zoeken is een constante in Angie haar leven. Met deze visie is Angie al meer dan 10 jaar aan de slag als muziekleerkracht en kunstkampenbegeleider.

nieuwe vormen -03.png

Wij bieden kunstkampen en workshops aan waar iedereen kan proeven van verschillende media in de kunsten zoals muziek, performance, beeldhouwkunst, schilderkunst etc. Samen met onze kunstenaars gaan we op zoek naar individuele talenten binnen het breed scala aan kunstvormen die binnen ons atelier worden aangeboden. Aan de hand van onze eigen kennis en achtergrond moedigen we de participanten aan om hun eigen creatieve taal te ontwikkelen. 

We zijn benieuwd hoe we op lange termijn ook bijdragen aan het psychisch welzijn van kinderen, jongeren en volwassenen

bottom of page