Bricolart_web_zwart.png
IMG_46122.jpg
IMG_4620kopie_edited.jpg

Angie Madalijns trok op 14 jarige leeftijd naar de kunsthumaniora, waar ze ondergedompeld werd in de muziek. Naast de instrumentlessen saxofoon, piano, zang en contrabas, werden er nieuwe grenzen verlegd. Haar creativiteit en zin om samen aan een groter geheel te werken werd hier enorm gestimuleerd. Hierna startte Angie de opleiding muziektherapie aan het Lemmensinstituut te Leuven. Naast de instrumenten dat Angie al bespeelde, kreeg ze hier ook de beginselen van gitaar, dwarsfluit, klarinet en drum mee. De zin om samen muziek te maken en op een creatieve manier tot uiting te brengen – waar Angie nu helemaal voor staat –  werd hier nog verder ontwikkeld. Nadien studeerde ze verder de opleiding Kunstwetenschappen aan de KULeuven. Door deze opleiding is ze dan ook in contact gekomen met de materie van de beeldende kunst en probeert ze deze steeds in verbinding te stellen met haar muzikale achtergrond. In Angie haar idee over de kunsten staat geen enkele kunstvorm op zich maar zijn deze steeds verbonden. Angie haar aanpak wordt gekenmerkt door haar aandacht voor de noden en interesses van elke individuele deelnemer. Er wordt een gelijkwaardige basis ontwikkeld waarbij openheid naar elkaar toe zeker voorop staat. Hierdoor wordt het leer- en groeiproces extra gestimuleerd. Zelf blijven leren is iets dat centraal staat in het leven van Angie. Ze heeft

Mieke Winters is een beeldend kunstenaar. Ze is afgestudeerd in de  masteropleiding Vrije Kunsten in Brussel. In haar praktijk gaat ze op zoek naar intimiteit, tactiliteit, humaniteit en emotionele behoeftes. Deze zet ze om in levensgrote sculpturen waarin ze verschillende materialen combineert. Haar eigen werk ziet ze als een familie. Ze werkt graag met haar handen en met mensen. Groepsdynamica en kunstcreatie met elkaar verbinden is helemaal haar ding. In het kader van werken met mensen startte ze in 2018 een 2 jaar durende opleiding die haar leert om zichzelf en anderen te leiden. Ze wordt opgeleid om constructieve samenwerkingsprocessen te bevorderen, de eigen verantwoordelijkheid van deelnemers te stimuleren en nog veel meer.  In 2019 ontving ze de Art in Society Award voor haar project samen​ Muna/vzw Het Steger. Daarnaast is ze al jarenlang bekend met het organiseren en begeleiden van kunstkampen. 

heeft recent nog een opleiding creatieve therapie gevolgd waarbij al deze aspecten opnieuw aan bod kwamen. Samen bouwen aan en op een creatieve manier verbinding zoeken is een constante in Angie haar leven. Met deze visie is Angie al meer dan 10 jaar aan de slag als muziekleerkracht en kunstkampenbegeleider.